MIddenhof

een prachtige kans!

Middenhof – Een oase van rust

‘Het hele jaar door genieten van een duurzaam huis met lichte kamers en die knusse keuken waar je na een lange dag werken écht thuis komt. Met de geur van een lekkere bak koffie of van warme chocolademelk in de winter. Met voldoende ruimte voor een film- of spelletjesavond met familie en vrienden in de winter of een gezellige zomerse barbecue in de tuin na een lange wandeltocht door het prachtige omliggende landschap.’

Lichte en natuurlijke kleuren, design, vakmanschap, functionaliteit en natuurlijke materialen, dat is waar je aan denkt bij Scandinavisch wonen; een oase van rust. Deze kenmerken tref je allemaal aan in Middenhof.

VanWonen werkt aan de ontwikkeling van 41 grondgebonden woningen in de nieuwste, ruim opgezette wijk Bolderbuurt, aan de rand van Schuytgraaf. Een gevarieerd woningaanbod van rij-, twee-onder-één-kap, levensloopbestendige woningen en vrijstaande woningen. Met alle voorzieningen zoals scholen, sport, zorg, winkels en openbaar vervoer om de hoek. De Noren, Zweden, Finnen en Denen hebben van het leven een kunst gemaakt, een lifestyle. Scandinavisch wonen waar gezelligheid, behaaglijkheid, genieten en kameraadschap de boventoon voert. Spreekt dit je aan? Dan is Middenhof voor jouw een prachtige kans!

Deel deze pagina: